(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
у мене і самого відповідей на ці питання вже немає, я, нажаль, за останні місяці втратив можливість бачити логіку в діях влади. особливо після хвилі хейту до ухилянтів щоб типу зацементувати що їм краще не повертатися в Україну. і після нещодавнього анонса Зеленського що будемо зараз Бахмут повертати. але то скоріше я тупий і не маю всієї інформації, у всякому випадку сподіваюся саме на це.
-
Ніхто тут не знає що було в конкретній ситуації, але подібні історії ми чуємо постійно, тому ми можемо вдавати що "це все вброс чи там просто хто не знає задуму вищого керівництва", а можемо зняти рожеві окуляри (це ж треба їх стільки протримати) і подивитись в очі неофіційній реальності.
-
що ти маеш на увазі? ти знаеш нащо це робилося? чи проходили ССО поряд і потрібно було відволікти? чи тянули час щоб організовано відступити? чи тримали русню на позиціях щоб їх арта покрошила? доцільність наказів визначає потім трибунал який має повну картину, не солдати в окопах і не з диванів.
-
це середнє по всьому наступу, взагалі наші втрати рахують як 1:3, що добре, але недостатньо
-
як ти рахуеш? за тим що відомо наші втрати 1:1 до русні, це ДУЖЕ-ДУЖЕ мало людей гине (відносно того скільки "мало б"). зазвичає 1:3-1:5 на користь тих хто захищається.
-
неофіційна реалність - ЗСУ діє дуже успішно, враховуючи всі обставини
-
збройний захист країни це за визначенням "розмін солдатів на квадратні кілометри під своїм контролем". якби до цього готувалися співвідношення було б кращім, а так маємо те що маємо
-
трошки наперед потрібно було дивитися в 2019, в 2020, 2021. тоді можливо все було б інакше. а зараз так як є, можеш краще - вперед.купу аналізу проводять по діяс командування ЗСУ, всі експерти кажуть що вони досягають неможливого