(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якихось прям заборон не було, але для перевірки цього треба їхати в село і запитувати
-
Я жила в місті, то люди на некваліфікованих роботах розповідали, що просто приїздили в місто, жили/живуть в бараках і шукають роботу, раз на рік їздять в село до рідні, весь цей час без відпусток.
-
Ні звісно, можна і нуль днів на Квебек працювати, якщо балів звісно хватить
-
Вот вы наверное думаете, что мы тут в своих телеграмах ноем и сремся. А это совсем не так. Украинские хакеры давно друг с другом перезнакомились и договорились, чтобы эффектнее пиздячить ёбаную русню. Хотите российских модниц (и иногда модников)? Я вам тут подобрал девятьсот тысяч тушек. Ловил в магазине одежды. С телефончиками. Друзья из Ukrainian Hacker Group выпотрошили сайт вакансий tbru сто двадцать тысяч записей. UHG зачем-то канал снесли, но это ни на что не влияет, вся информация давно уже перекочевала в закрома сил обороны. А XXII крутят русне кино на канале "Триколор". И это то, что мы хотим показать. Если русня молча глотает слёзы боли и унижения, то это тоже приемлемо.
-
Дуже обмежено. Фактично є єліта яка живе в великих містах і має доступ до цивілізації, приблизно третина населення, і всі інші які немають необхідних документів і не можуть просто поїхати з села. Роботи всюди вистачає. З села шлях або через компартію, або через фабрику, де є мізерний шанс зробити документи поки працюєш. Фабрика = роки в бараках, 6 днів на тиждень по 9 годин. я декалькі років працював з хлопцями звідти. картинка яку розповідають ті хто з міста і ті хто з села дуже розрізняється
-
В середині країни воно не так сильно обмежено і як і скрізь, люди тягнуться в великі міста, бо там є робота
-
Враховуючи що в Китаї обмежено пересування населення це автоматично обмежує все інше. Ти не можеш стати багатим працюючи на рисових чеках там де немає світла
-
З Філіппін чи інших країн теж не бідні рибаки їдуть
-
Ми зараз говоримо про достаток різних мігрантів в США
-
не в Канаді. Вони їдуть в основному до росії та Китаю
-
Тут мова про підхід до життя.
-
Я не зустрічала і не знаю про їх рівень освіти і знань
-
Так