(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Квебек разве когда-то хотел отсоединиться?)
-
я поділився. далі твоя черга робити свою частину. я свято впевнений що піздить кожен (включаючи мене), якщо немає доказів іншого. рієлтори як і будь які сейли пиздять завжди, як тільки рота відкривають, це їх робота.
-
Да нет, в штатах много чего. Просто у штата к штату может быть разное отношение)))
-
Я не читав повністю про шо ви там сперечаєтесь, і не буду робити жодні висновки з цього документу, але ось вам Fiscal Update and Economic Statement from the government of Alberta for first quarter of 2023-2024 open.alberta.ca/dataset/9c81a5a7-cdf1-49ad-a923-d1ecb42944e4/resource/0759de1b-8dd4-4cbb-a915-950aaa1bb51d/download/tbf-2023-24-first-quarter-fiscal-update-and-economic-statement.pdf
-
Вітя ну якщо ти так свято впевнений що він пиздить то я так розумію ти зібрав всю інфу сам і проаналізував, то ділись з людьми. Бо виглядаєш ти зараз як я не вірю бо не хочу вірити
-
де він їх взяв? як ми знаємо що то не його вигадка?
-
нащо дивитися маркетинг чергового рієлтора який з пальця висосує це? ще раз, без джерела тим підтертися навіть не вийде
-
В Канаде просто 2 больших села и сепароквебек
-
Я не відмазуюсь, я ж не ріелтор, у мене немає інтересу розганяти ринок, є просто обʼєктивні фактори які викладені в тому відео з графіками
-
Ти можеш хоч 100 раз це ще написати але це фраза вирвана із контексту і перекручена, а чому, а тому що ти не подивився відос
-
Хз, и Техас вроде селом называют, и Ла вроде иногда... Ну слышал от местных. Как часто в реальности и в каких штатах чаще не уверен))
-
ти написав неправду, це мене зачепило, бо я бачив ті масштаби будівництва. а зараз замість того щоб надати інформацію по міграції населення відмазуєшься