(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так ще давно))
-
Там якийсь повний пиздець був в 1954, рівень річок виріс на 6-8м (!?)
-
Я не експерт 😃 Але мені здається, що постійне підвищення рівню води на 1-2м в скажімо озері Онтаріо - дуже малоймовірне; я б сказав, шо якщо це станеться, в інших місцях планети буде вже такий пиздець, шо це буде не так важливо. Great Lakes effect виникає не через стикання з теплим повітрям із залишків тропічних штормів (які дуже рідко доходять до Онтаріо, про це - нижче), а через те, що велика маса води в озерах має вищу температуру. До того ж , цей ефект викликає сніг, а не дощ (?) Але в чому я бачу реальний ризик - це в тому, що через зміну клімату кількість та сила тропічних штормів збільшується, тому те, що було раз на сторіччя, тепер може бути раз на десятиліття, а через 5 років - раз на рік. І це реально страшно, тому шо тут було отаке www.wikiwand.com/en/Effects_of_Hurricane_Hazel_in_Canada В цьому сенсі важко сказати, наскільки південне Онтаріо краще чи гірше за інші місця, якщо розглядати апокаліптичний сценарій. Мабуть, значно краще, аніж атлантичні провінції, але гірше за уххх, не знаю, Альберту?
-
Нет, еасколько я понимаю. У них цена как написано, в долларах, без скрытых наценок. А потом на таможне, я так понял, его будут ещк канадцы оценивать, и решать сколько я должен за импорт заплатить. Вот вроде калькулятор www.cbsa-asfc.gc.ca/travel-voyage/dte-acl/est-cal-eng.html Но интересен реальный опыт
-
Є люди які розрізняють слова і дії
-
www.tides.gc.ca/en/fluctuations-great-lakes-levels
-
Всем привет! При подаче на ВС PNP вы добавляли диплом об обзразовании? Он опциональный, но вот вопрос: 1. Если вы не добавляли, запрашивал ли офицер у вас его? 2. Если запрашивал, вы только диплом отправляли или додаток тоже?
-
В Онтаріо на метр цілком може, нещодавно (2019?) піднімалося, центральний острів був підтоплений, пляжі