(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Може хотіти підвищити, але ви не зобов'язані нічого підписувати, тому що ваш контракт і так перейшов на month to month, і він продовжує бути дійсним indefinitely. Тільки якщо ви бажаєте таким чином унеможливити будь-які спроби вас виселити на період нового контракту. Немає сенсу погоджуватись, якщо це тільки 1 рік - тому в такому разі звичайно погоджуються на якийсь довший термін, скажімо, 3 роки. Ну і там ще є питання, що навіть після підписання нового контракту ви можете відмовитись платити незаконний increase в будь-який час протягом 1 року, але шо тоді буде з цим новим контрактом - хз. В будь-якому разі, це не відбувається часто - якщо лл приходить і каже "давай підпишемо новий контракт", ви просто відповідаєте "ні, дякую - у нас вже є дійсний month to month контракт"
-
Thank you @TraderAdrianFx. Thank you for turning my $100 to $1000 in 72hours. You're a good and transparent trader, I won't stop telling people about your good works t.me/+BDJfUs4m6BdjMzM0
-
Я понял, не, просто хочу избежать повышения цены каждый месяц. Я так понимаю если контракт на основе month to month то могут прийти и сказать на выход с вещами?)
-
Да, уже на 50$ полетела цена и я подозреваю что на долго на этой хате, поэтому думаю её зафиксировать . Надеюсь лл не поднимет на 6% если попрошу контракт 😅 Ещё продажа квартиры на сколько я знаю и там около 60 дней даётся на выезд. Если есть контракт то такое невозможно провернуть как я понял?
-
Незалежно від того, який контракт - на рік чи більше чи month to month, підвищення ціни може бути тільки 1 раз на рік Ніхто не може просто так сказати "на вихід", для цього має бути одна із законних підстав, таких як personal use, family member use, personal use on behalf of the buyer moving in і тд. Також not paying the rent, willful damage to the rental property, disturbing other tenants, illegal activity. Також renovation, але тоді ви маєте право знову заїхати туди, за старою ціною.
-
Ще раз прочитайте шо я написав вище 😊 - наступне підвищення після тих +$50 може бути не раніше аніж через рік - продаж сама по собі не є причиною для виселення; лендлорд може дати N12 notice for buyer's personal use, якщо покупець збирається там жити, але нотіс сам по собі не є причиною для виїзду. Якщо у вас є сумніви, що це все робиться in good faith (наприклад, ви знаєте, що покупець справді не збирається там жити і можете це довести і тд) - ви маєте право не виїжджати і дочекатись LTB hearing, яке може будет через 3-6 місяців
-
Так, а какая связь между математикой и программированием? Фанатеет от математики пусть нею себе и заниматься особенно в таком возрасте...
-
Було б добре)
-
Хваленые спецслужбы все проебали
-
Резня, да
-
www.youtube.com/watch?v=dzzXDDVajyY
-
З англійської, української