(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
к неприятному смотрите, я думаю вы в курсе, что некоторые наши южные подразделения после Херсона перетянули на Восток я с ними всё ещё контактирую, и все как один говорят следующее: юг это были цветочки по сравнению с тем что здесь происходит если вы вдруг слышали, что под Бахмутом тяжело - это неправда там просто пиздец как тяжело, там ад, все круги ада, и там просто НЕ ВЫ НО СИ МО поэтому если у вас есть кому помочь на Востоке, не только Бахмут, но и Авдеевка + Марьинка сделайте это, любой ценой ко мне тоже много кто оттуда обращается сейчас, всем я помочь не смогу, но некоторым возможно получится помочь не описать словами то, что там происходит
-
Сьогодні були у ортодонта, потрібно було зняти брекети які не встигли зняти в Україні, сказали все ок, але не достатньо місця під коронку для одно імпланта і треба 6-9 місяців лікування інвізілайнерами, 4600$. Навіть боюсь уявити скільки буде коштувати поставити дві коронки штрауман. Питання куда краще злітати зробити все, Мексика, Польща?
-
Цікаво, тре пробувати, дякую ✨
-
В очередной раз встретил дедушку по имени Murray А люди с таким именем вообще бывают молодыми?
-
Спробуй м‘яту або з нічим 70%. Ще в них є 99%, але він мені несмачний Миндаль ще отакий є, він з сіллю
-
Мені був солодкуватий з чілі, спробую з мигдалем 👌
-
Lindt, чорний з чілі в них чудовий, чорний з м‘ятою, апельсин та мигдаль - це мої топ 3. Просто чорний 70% какао теж норм Молочний діти їдять, мені засолодкий
-
Підкажіть, бренд шоколаду, щоб на смак як шоколад, не цукор