(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Все залежить від того який у вас VO, Etobicoke найшвидший судячи з коментів
-
youtu.be/h1H6OXacUKI?si=w4E3UXk6Tb-QpCGy
-
і зараз говорять. айфон з самсунгом як був топ так і залишається
-
ну хай щастить факенвагену
-
вони однакові всередині, в 6 тільки стеля позаду нижче
-
Збоченці. Он іонік 5 набагато більший і але виглядає як мід-сайз сув всередині
-
якраз в порівнянні з лексусом печальки не бачу, він на ступінь нижчий на дійсний преміум, на одному рівні с корейським "преміумом" по характеристиках, але беруть його за ліквідність і відносну бепроблемність. хто буде брати китайський преміум незрозуміло
-
як би це було правдою європейський преміум не мав би продажів в китаї, а він там досить добре продається
-
То вже європейські збочення. Назвати Ioniq6 large family можуть тільки ті в кого є а клас
-
Ми в іншу квартиру переїжджаємо з 1 листопада, а 1 грудня планували у відпустку злітати. От зараз думаю що робити коли прийде лист… Скоріше за все впишу просто нову адресу та й буду сподіватись що за 1.5 місяці прийде картка
-
Я ж про люкс говорю, а не про чері, джилі (хоча і вони вже норм). люкс поки в Європу не пускають Доречі про твоє твердження на рахунок безпеки. Є репорт за 22 рік офіційний від ncap. Тесла переможець в 3х категоріях (поки сама безпечна), а в категорії Large Family Car - найкращий Hyundai IONIQ 6 (хоча цьогорічний тест NIO вже його побив. А от в двох інших категоріях найкращі китайці Large SUV - WEY Coffee 01 Small Family Car - ORA Funky Cat І я не бачу жодного Європейця. Тому думаю, коли кажуть що Китай не проходить ncap - то можна винести в категорію стереотипів www.euroncap.com/en/ratings-rewards/best-in-class-cars/2022/
-
В північну Америку теж було декілька спроб, не пішло