(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
@SandraOlz а як довго ви чекали емейл після номерів copr в трекері?
-
У нас походу PR #pr #cec #timeline March 15 - ITA May 1 - AOR June 16 - підтягнулась біометрія Aug 9 - підтягнулась медицина Sep 25 - оновилась медицина Oct 7 - Final decision - October 7, 2023:Your application is in progress. We will send you a message once the final decision has been made. Oct 9 - оновився трекер - з’явилися данні COPR, все completed, крім eligibility у dependant.
-
❌Volvo відключила російських дилерів та автовласників від програмного забезпечення. У сервісних центрах порадили не втрачати ключі від автомобілів, оскільки заново запрограмувати їх в росії не зможуть,альтернативного програмного забезпечення немає. Напередодні велика німецька трійка – Mercedes, BMW та Audi – відключили російських дилерів від ПЗ.
-
после того как оттуда все выехали уже
-
недавно видел новость что они в Карабах приехали
-
Их совет безопасности по выражению обеспокоенности не смог с первого раза выразить обеспокоенность 🙃
-
Потрясающе выразительное интервью израильского солдата российскому телевидению! Один из крупнейших российских каналов Russia today позвонил русскоязычному солдату армии обороны Израиля, чтобы получить интервью о войне, и российские пропагандисты получили очень удививший их ответ. Отношение в цивилизованном мире к России и россиянам вполне однозначное.
-
Основна відмінність нас від Ізраїлю зараз - вони можуть вирішити питання силовим методом у найближчому майбутньому, а ми не можемо. Ми маємо окуповані території, а в них немає. Насправді, у них теж є, але є нюанс.
-
Може запропонувати припинення ракетного обстрілу та терору, наприклад. Те, що це не прийнятно для нас – це інша розмова. Хамас - не може запропонувати нічого.
-
И что рашка может предложить? Мир на исключительно их условиях? Которые совершенно неприемлемы для нас. Пустые обещания не нападать в будущем, если мы опять же будем выполнять все их требования?
-
Привіт усім! Хтось робив новий закордонний паспорт? Ви що вказували як ідентифікаційний номер для DHL закордонний чи внутрішній паспорт? Я знаю, що там може бути і то й і інший і треба знати який саме використовувався в справі. Але мені цікаво як це було у більшості, бо я підзабув який саме в мене використовувався.
-
Личико то прячут