(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
330 ? Це де? Чи це за тиждень?
-
У нас садочок 330CAD, дитині 3 роки, їжа з собою, але середня ціна ближче до 500CAD Усе що дорожче, не сертифіковане і тому не отримує субсидію
-
В мене двоє дітей, і витрати на дітей дуже великі. Звичайно був дитсадок( в мій час субсидій не було) , але це більше житло , велосипеди / коляски, поїздки одразу дорожчі :) і т.д.
-
В компанії відкрито 2 позицій, скоріше за все це в моїй команді - DevOps (Windows) www.globalrelay.com/company/careers/jobs/?gh_jid=4887265004 - Lead SDET www.globalrelay.com/company/careers/jobs/?gh_jid=4957088004 Можете зааплаїтись самі, або я можу подати вас через внутрішню систему На сайті є також інші вакансії, але за них не можу сказати що точно все актуально
-
В нас всі хто приїхали по CUEAT змогли отримати субсидію на дитсадки
-
Так, канадський середній хаусхолд - то одне, а ІТшники з України, які привикли до певного рівня життя - то інше, того не рівняй. Треба трохи часу, щоб свічнутися з нормального харчування і покупоктого, шо треба не дивлячись на ціни на нові реалії, тим більше з таким доходом на сімю :) Плюс середня канадська сімя отримує допомогу на дітей і інші пільги, того їхні можливості більші. Приїжджим допомога на дітей буде аж через півтори року.