(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Работал как раз в кибербез в Чехии, где и получал визу год назад. Офицер спросил кем работаю, а потом пытался понять что именно я делаю :) сомневаюсь что понял, но визу выдал 😀
-
Мадрид прикольный, но жесть какой дорогой и мне климат не нравится
-
тут вже кому як. для мене заправка це дрочня
-
я за електричку, але розумію чому люди беруть плагіни. ще 10к скинуть на чірокі і можна буде й собі розглянути замість лайтнінга. і так, я стою в черзі на рав прайм, доя мене він дасть ще 100-150 баксів економії при вищому комфорті. в мене було 2 авто на дизелі, більше не хочу
-
Краще звернення Зеленського евер Катарсис - Підписатися
-
Доброго дня. Почав вчити Пітон. Хотів би щоб хтось мені показав які завдання ставляться на позицію джуна. Хто може з цим допомогти?
-
Як вам рівень кави від Starbucks?
-
Не знаю навіть, як відповісти, щоб нікого не образити... погано, але краще, ніж Тім Хортонс :-)
-
Доброго дня, чи хтось працює в SaaS sales? SDR/BDR/Account executive Шукаю нетворкінг. Буду дуже радий якщо хтось відгукнеться.
-
Дякую!
-
Але я шукав досить вузько спеціалізовані вакансії, тому можливо не дуже релевантний досвід для середньостатистичного ПМ
-
Я шукав з липня, тоді не було майже нічого, потім десь у серпні-вересні кількість збільшилась. А зараз наче знову впала. Але я вже знайшов, то дивлюсь менш активно
-
Коли я починав, завдання були такого рівня: у нас є помилка, ось як її відтворити, ось де проблема - потрібно виправити. Чим більше ви розумієте в системі, що розробляється, і в програмуванні в цілому, тим менше дається вводних
-
Я слышал что deel умеет только с теми, кто еще не в стране. Или не так?
-
По идее как раз наоборот, EOR именно для тех кто в стране, в этом весь его смысл. Чтобы они делали пермиты и визы для тех кто не в стране я не слышал. Но в Deel есть не только EOR, они и просто как платформа для трансграничной оплаты выступают, чтоб удобно платить контрактнику в другой стране, возможно ты про этот вариант слышал.
-
Не шукаю роботу з літа, але рекрутери почали активно додаватись в друзі, що значить люди треба Але чесно, от десь з січня 2023 до травня 2023 було дуже сильно сумно…