(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А может эвалюация / тест английского истек / возраст?
-
Чому не державною?
-
Вітаю, підкажіть будь ласка чи була у когось подібна ситуація з вашою Express Entry заявкою. Я заповнив форму, по результатам якої було написано, що я виконав мінімальні вимоги для Federal Skilled Worker. Це було декілька місяців тому. І ось сьогодні отримав повідомлення, що мій профіль are not eligible for Express Entry at this time. По документах все ок, тест, евалювацію і тд додавав до профілю. Під перечень того, чого профіль може бути відізванний на мав би підпадати. Це потрібно створювати новий профіль, чи писати їм листа з запитаннями, що пішло не так?
-
Предатель
-
Я уже дома
-
Поедешь домой?
-
Ухылянти начали ныть сильнее чем оставашки, стрелочка повернулась
-
Хочуть притупити увагу
-
Прикрутили только запретом определённых видов оружия. Всё ещё можно купить кучу всего чем можно убивать людей
-
phys.org/news/2023-10-largest-solar-storm-ancient-year-old.html
-
Да протрезвел просто
-
Іпсо
-
Капец он умный
-
Екстрадиція ухилянтів та відповідальність відміняється. Представник президента в парламенті та член комітету з нацбезпеки та оборони Федір Веніславський неодноразово заявляв про екстрадицію ухилянтів, про кримінальну відповідальність після повернення, але ситуація змінилась у іншу сторону. «Я був щиро переконаний, що це можливо. Потім, коли почалася дискусія, зрозумів, що таким чином ми можемо не тільки стимулювати повернення - ми можемо відрізати бажання взагалі повертатися в Україну», - заявив Веніславський в інтерв'ю ВВС. 🔹Зі слів Веніславського, після війни нам необхідно забезпечувати, скажімо так, демографічну політику, збереження щонайменше нашої української нації, а покарання дасть зворотний ефект. 🔰ПІДПИСАТИСЯ