(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
twitter.com/EUCouncil/status/1714923811525611614
-
Бо @sdwvit поплавило
-
1. а ще мені цікаво чи пишуть вони в досвід роки навчання в коледжі-універі? 2. І якщо в мене в Україні була практика на підприємстві, що по логіці = місцевій інтернатурі-коопу, то чи треба мені плюсувати цей досвід в роки робочого досвіду? Бо з таким успіхом це набігає ще непоганий такий рік-два досвіду
-
-
Coop/інтернатура місцева
-
до 20*
-
20к же обещали
-
⏺Норвегія заплатить українським біженцям €1500 за повернення додому, — директорат у справах іноземців (UDI). Якщо людина вирішить повернутися потім до Норвегії, кошти треба буде повернути повністю чи частково. Наприклад, якщо мине менше 12 місяців, треба буде повернути 15 000 норвезьких крон, якщо 18-24 місяців – 5000 норвезьких крон. Про Бізнес
-
Прикиньте таке в Канаді. Приїхав залутав 3к і по дорозі назад ще 1.5к дали 😅
-
Я не знаю як ото в Торонто, але в Монреалі більшість моїх знайомих як тільки змогли отримати іпотеку - одразу виїхали замісто придбавши будинок. Я вчинив так само. За статистикою в місті більше 60% житла є орендою. Не всім дають mortgare, не всі мають гроші на перший внесок, багато хто тільки приїхав, багато хто живе в ренті давно і має низку ціну, та ін. Зі всіх моїх знайомих кондо в мурашнику в центрі придбали троє: індус, китаянка, та пара що немає та не планує дітей. Всі інші виїхали за місто. montreal.ctvnews.ca/montrealers-leaving-the-island-for-the-suburbs-as-real-estate-market-remains-for-sellers-1.5352201 .... They are often households that live in condos where the price is probably higher. Cortellino suggests that some of them, who can afford it, prefer to move to the suburbs where they would have more space without paying much more than they already do. SINGLE-FAMILY HOUSES REMAIN POPULAR The percentage of Montrealers buying single-family homes has increased over the past six years. From 2015 to 2019, between 22 per cent and 24 per cent of them were already leaving the island to buy a bungalow in the suburbs.
-
Получается целая семья на 50к живёт?)