(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Твоє резюме нажаль не відповідає вимогам і порадам які багато разів повторювалися в цьому чаті. Шукай в закріплених
-
Це ніхто не буде розбиратися. Я на дати подивися і закрив резюме (умовно). На твоє резюме 5 секунд виділяється при сортуванні. Ніхто не заважає тобі рознести фріланс на два роки раніше наприклад
-
там в них я так розумію дуже різнопланова аудиторія, так як вони і ментора мені знайшли (я гадаю він дев сеньор рівня, і працює він якраз з моїм стеком), з яким я зараз роблю сайт для його нонпрофіт компанії (я роблю, на шарика, але все одно від цього мені не гірше я вважаю)
-
Не можу уявити, хто з місцевого ринку взагалі може рекомендувати залишити це. Уяви що місцевий студент після курсів пише в резюме, що він вивчав італійську, а рідна - хінді. Ти ж не в центр перекладів влаштовуєшся
-
Ці центри допомоги українця, які складають резюме, розраховані на людей, які не вміють користуватися комп'ютерами та гуглом. IT - не їхня цільова аудиторія.
-
Ти дуже багато додумуєш і читаєш між рядків, може спробувати більш творчі спеціальності? Тобі кажуть одне, а ти пишеш третє, намагаючись щось пояснити, хоча ніхто не налаштований тут вести дискусію чи сперечатися з тобою
-
Загалом добре хоча б те, що твоє резюме добре парситься, можливо твоє поперднє не парсилось, тому і відгуків не було. Перевір спелінг, в деяких словах є опечатки. Ну і загалом досвідом, який закінчуються на -ing замість -ed, який ще складається лише з 2 пунктів, нікого не зачепиш. Завжди можна подумати, що саме ти привніс або міг би привнести в проект корисного.
-
Це не означає, що він поганий чи не хоче допомогти, просто його досвід «може» бути не релевантним
-
У сеньйора, який має великий досвід роботи в Канаді, зовсім інші стартові умови для пошуку роботи. Те, що працює для нього, може не працювати для іммігранта.
-
Роботодавець хоче, щоб ви добре працювали (поганий хоче багато) і добре відпочив. З цієї причини ще одна робота — червоний прапор.