(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це скоріше визначається підпорядкуванням. Про медиків нічого не знаю
-
Відпустка не ротація. Ну і плюс за кордон без дозволу неможна, і його масово не дають, це скоріш виключення. З тих відпусток що «бачів» їх давали коли бригаду відводили на перегрупування після важких боїв. Потипу бригада пройшла Харківську область, з літа до нового року Бахмут, і от вам відпустки у січні 2 тижні, тим хто пережив.
-
По моїй логіці якщо пішов на війну то повертаються або після перемоги, після капітуляції чи в труні(вибач). Це не контракт в мирний час коли відстрілявся і до додому. Ухилянтами нехай відвідні органи займаються, то не до мене. Обирають у штабі та навчальній частині, якщо має якісь цінні навички від неї буде більше користі там де розподіл поставив (оставимо корупцію за дужками, то інша історія і не масова), наприклад від ентузіаста дронів с тисячами годин нальоту значно більше користі як від інструктора ніж як від піхотинця. Те само про механіків, розробників, звʼязок і купу іншого без чого сучасна армія неможлива (буквально, без цього пихотинцю пиздець дуже швидко). Ти не можеш за адекватний час наздогнати роки релевантного досвіду, навіть англійську потрібну для навчання неможливо швидко «зробити».
-
В мене інше бачення чого, як і в більшості людей, хто безпосередньо задіяний. Основна проблема відсутність навичок і пряма регуляція/терміни їх отримання. По твоїй логіці мій батько там маємо стояти всю війну, бо немає ким замінити? І в той же час купа народу тусять/ ховаються? Якщо їх знімають, то в тилу не буде вибору і будуть вчитися і йти робити роботу.
-
Саме штаб це ~1% від загальної кількості службовців. Якщо ти про тил взагалі говориш то проблема в тому що в тилу та/або з вадами здоров’я, цінними навичками, не вмотивовані. Від всіх них на 0 користі дуже мало, але може бути купа шкоди. Якщо ти хочеш щоб на нулі були живі то ти не хочеш щоб їх фланг прикривав проросійський алконавт. В Україні замало людей взагалі, в ЗСУ конкретно, тому врешті решт будуть воювати всі хто в середині країни
-
Ти дійсно хочеш розпочати цю дискусію? Бо багато людей з моєї родини як на нулі так і в штабі. І чомусь ті хто в штабі, вчитися і заміняти не хочуть. Якщо буде прописано офіційно, то прийдеться напрягати булки і заміняти. Чи там мають стояти до смерті?
-
Честно скажу, когда ССО сообщили, что при атаке на БДК «Минск» в доке Севастополя погиб и его экипаж, я отнесся к этому скептически. И тут 👀
-
Беда (нет)
-
Так немає ким заміняти
-
Pulumi+python
-
Blue mountains
-
Супер, давай в приватні
-
Чи може хтось порадити стоматолога у Ванкувері? Можна англомовного