(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я працювала 6 років з дітьми з особливими потребами, тож знаю. Щодо конкретно вашоі специфіки, то не впевнена що ви туди дивитесь. Фактично ваша дитина потребує асистента і підлягає інклюзіі, не думаю що школа для дітей зі спшил нідс ваш варіант, але вам видніше звісно. Загалом я б шукала школу з гарним рейтингом і домовлялась за інклюзію там і відповідно б житло шукала там. Не впевнена чи Непін буде тим варіантом
-
А можна питання - коли GraphQL стало database? :) Це мені нагадало часи коли собесив та 100% кандидатів що меншнили у себе в резюме це сипались на питанні яка різниця між query та mutation :D
-
скоріш рейтинг визначає, нід борд. хоча середній рейтинг в католицьких вищче
-
що по квотам для жінок у штурмових батальйонах?
-
Та камон. Зараз вони середні по ринку, є кращі, є гірші.
-
Привіт! Продаю чайник з Амазону (Amazon Basics Glass Electric Kettle), працює відмінно, був у користуванні 3 місяці. 📍Міміко, Етобіко 30$ Посилання на новий: www.amazon.ca/AmazonBasics-Electric-Glass-Kettle-1-7-Liter/dp/B07JZQ1MXT?th=1
-
Візьміть один великий і один менший, обидва з картону. Менший вставите у великий і так відправте. Вони обидва з передплатою і трекаються. Тільки вставляйте менший конверт уже безпосередньо перед відправленням на пошті, щоб вам його трек номер зберегли.
-
А чим граф релейтед до датабейзів? phpMyAdmin це по факту tools, як усякі там figma, photoshop, etc.. Але як на мене phpMyAdmin це настільки не релевантний скіл що я б взагалі його не меншнив