(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
чи можна знайти скажені ціни - звісно можна. чи можна літати по прийнятним? - теж можна, ще й сплачувати значну частину поінтами
-
Ну знаєш, я ось теж з теплотою згадую Іспанію. Там ми звісно прикольно провдили час. І можна було організувати собі комфортне життя. Але тут у мене теж комфортне життя і також переспективи. Тому Іспанія це не про майбутнє. Погуляти там, як вище казали на старість поїхати це так. А от цілеспрямовано там злишатися щоб жити - ну таке собі
-
Жах......
-
Звісно, можна обрати інший період і полетіти в регіон коли там не сезон, дощі, паскудна погода і менше народу. Але буде дешевше. Я обираю спочатку місце відпочинку, потім вивчаю коли там максимально комфортно для мого виду активності, а потім обираю дату відпустки
-
Буде. Я по такому прайсц купив такі ж квитки 3 тижні тому, правда повернення в Монреаль, а не Торонто.
-
Получается все равно 2к вдвоем туда-обратно 🤔
-
не знаю какие там препараты нужны, но если они больше 4% after-tax дохода, то вроде бы как всё что сверху тех 4% покрывается по trillium drug program www.ontario.ca/page/get-help-high-prescription-drug-costs но это я просто читал, сам хз
-
Все те саме, хоча зазвичай я гнучкий +-3 дні. Це кратно може змінити ціну