(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не, можно же менять на любое
-
censor.net/ua/news/3452093/kabmin_vyrishyv_provesty_reformu_lisovogo_gospodarstva_derjpidpryyemstvo_lisy_ukrayiny_planuyut_zrobyty
-
різниця в тому що в канаді за це дійсно є відповідальність і відповідні органи реагують постійно, це не викликає дивування. для порівнняня в україні на це так реагують жо кожен випадок це велика новина, а щоб когось закрили з поточної влади що взагалі виключення
-
де кажеш топ чиновника посадили за сам факт репорту поведінки? Щоб в україні почалося розслідування потрібно або не поділитися, або зовсім охуїти в масштабі. такі речі як контракти на розробку софта потипу дії нікого не хвилюють
-
В мене first name ARTEM на яке змінити бо в мене не те що роботодавці але сусіди коли кажу їм своє імʼя вони виснуть хвилин 3 потім такі Том? І дивляться таким поглядом який каже будь ласка хай він скаже що ми вірно вимовили його імʼя
-
якщо в результаті скандалу відбувається суд і організатор несе відповідальність - це добре. значно гірше коли скандалів немає, все тихо, і "в нас коррупції немає".
-
Це стандартна українська зрада: найбільша корупція тільки в Україні, все пропало, нікого не посадили і т.д. Я звісно не заперечую того факту що корупція є. Але вдягати рожеві окуляри і думати що за кордоном такого нема та ще і дивуватися коли десь черговий корпційний скандал спливає - це смішно.
-
Ну ты тоже тут много чего рассказал но это не значит что этому можно верить)
-
ти хоч одного українця знаеш з судимістю за куплені права?
-
Сын маминой подруги?