(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Втомився від війни? Це пройде. В мене десь на 4й рік прийшло прийняття
-
Як на мене зараз треба зберегти те, що є, в першу чергу - людей. В мене он ще одна молода сім'я знайома недавно виїхала. Вони і не сильно то хотіли, але час іде, все стає гірше, вони не витримали і звалили. І вони вже явно не повернуться. С кожним днем таких все більше, як і тих, хто хвалить при першій офіційній можливості куди очі поведуть. Що потім залишиться в Україні?
-
Та наче якось дивно казати, що я втомився від війни - я сиджу на іншій стороні планети від тої війни. Просто той пост, на який я відповів спочатку, де Залужний каже "що нам потрібно" - ну то там же ясно, що з того в нас ніфіга не буде. З дуже багатьох причин. Ніхто вголос це не скаже, але от зараз Ізраїль на часі, Китай там мутить на Тайвань, ніхто зараз не буде вкладати в Україну все бабло, будуть і далі капати потроху, поки капає Україна, а в Україні з кожним днем жопа все більша і більша. Я варіків не бачу як це виграти. Навіть якщо всі "ухилянти" повернуться і підуть в добровольці - ніхто зброї стільки не дасть, а рашка і далі буде давити числом. А їх там орда. Дуже круто казати "перебити всіх", але ні наших людей, ні патронів на "їх всіх" не вистачить.
-
Як не дивно так. Принаймні знайомі військові дружньо так говорять, зараз перебити максимум кацапів і потів звалити як буде можливість і не повертатися
-
Це відповідь на «хто залишиться в Україні?»
-
Москалі. Хто їх всіх буде викопувати?
-
Смысл в принципе уловил. Спасибо Вам за то, что объяснили.
-
Можу дати декілька порад як дизайнер: 1. З вашогу досвіду здається що ви скоріше Graphic або Visual Designer. Я ніколи за 9 років не стикалася з терміном Creative Designer і не знаю чи цей тайтл взагалі зрозумілий на цьому ринку, тому я б його прибрала і лишила би один. (пошук роботи в лінкедині по цьому тайтлу також не дає результатів) 2. Visual/Graphic Design не дуже добре поєднується з UI/UX, я б на вашому місці зробила би два резюме щоб під різним ракурсом подавати ваш досвід і більше його схиляти в ту чи іншу сторону. 3. Це саме рекомендую зробити з вашим портфоліо, аби було легко побачити вашу експертизу саме в тому чи іншому направленні. 4. Проекти в портфоліо треба оформити в Case Studies, де треба додати детальне пояснення контексту та шляху вирішення проблеми, одних зображень замало. 5. Також я б рекомендувала попрацювати над візуальною частиною резюме. З нього можна зробити висновок, що у вас проблеми з композицією і візуальною ієрархією.
-
Я вот смотрю на Израиль как на Украину на стероидах, то есть в максимально хорошем раскладе. Нам о таком можно только мечтать. США за них 100%, враг изгнан за пределы страны, подъем патриотизма выше крыши, хорошее техническое оснащение, вся молодежь умеет воевать. Противник нефти не имеет, обитает под землей на тайные поставки из Ирана и на отобранную у мирняка гуманитарку. Ну красота же. И что? За сраный меньше Киева по территории сектор Газа им устраивают вопли и выставляют фашистами на международной арене. А не зайти - так там копят ракеты из водопроводных труб и устраивают набеги.