(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Робимо. От зараз замовив сплальників та термуху для тих хто служить. Бо все добре ж з оснащене. Блять.
-
❗️Привіт!❗️ Хочу попросити долучитися до збору, що проводить мій знайомий - Ігор! Хлопців трохи укомплектували, але ще треба утеплити. 😊 У зв’язку із збільшенням Спецпідрозділу розвідки на 23 особи, дуже необхідна термобілизна, шапки, рукавиці, термоноски! 💵Необхідна сума 70000.00 грн. Якщо є можливість, буду вдячний будь якій сумі! 🙏 Моно: 5375411500184127 Приват: 5363542015360747 Paypal: [email protected] Задериголова Ігор Володимирович 🇺🇦🫡
-
🇺🇦 Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний опублікував ессе у якому виклав свої думки стосовно перебігу подій на фронті та сформулював рішення які дозволять переломити хід бойових дій. 🫡 Зібрали для вас головні тези 👉 Статтю повністю читайте тут 🤔 Шукаєте більше такого контенту? Тоді запрошуємо в наш Instagram #Україна 👀 Підписатись на Мілітарний
-
Знайшла статті про Leadership Mindset. Ну я думала що замовникам в першу чергу важливо - делівері - і щоб багів не було Відповідно - якщо я бачу що за 15 хвилин можу починити щось (в даному випадку це баг) - то чому б ні? А вони кажуть ні, не треба чинити, хай повільніше але буде knowledge sharing в команді
-
пост сдал пост принял