(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ні, основна була Торонто
-
Ні, не питав, просто моніторив дешеві авіалінії - Play, AirTransat, SATA, LOT, Flair Де було вигідніше, там купив
-
Зрозуміла, дякую, а не питали за знижки у компаній чи щось таке? Бачила дівчину яка напряму питала у авіакомпанії за знижки для українців і їй зробили, хоча ніде такої інфи не було
-
Так, якщо бажаєте поруч бути
-
Тобто бажано не розраховувати на чекін поряд а заздалегідь купляти місця?
-
У нас літак був повністю забитий в липні :)
-
Нещодавно обговорювали ситуацію, де в CUAET аплікації вказали self-employed і в ПР аплікації треба вказати також self-employed Як ви вважаєте, якщо в CUAET написав "Company/employer: Individual Proprietor", а в main duties - "Software programming for N company per contract", то в EE все-одно self-employed? Чи можно вказати назву компанії та доки ФОП з LOE підгрузити
-
діду годинник не перевів?
-
Можно, зайти в свій профіль portal-portail.apps.cic.gc.ca/signin?lang=en і завантажити Application Summary
-
А можно сейчас как-то посмотреть что я указывал тогда?)
-
2 компанії і написав отак тоді: Software programming for A and B companies per contract (December 2017 to April 2022) Тепер я так розумію, що і референси треба брати за весь період, не можна тільки за 1 рік, або 2 🫠 А вже в LOE попросити офіцера якийсь період не розглядати, або вже підкріпляти докази за весь період
-
Дякую, буду ще шукати
-
Нє, ван вей з рюкзачком, але купив за буквально 2 тижні
-
Зараз є Торонто-Париж на січень-лютий за ~280 USD one way