(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну звичайно.. але якщо у вас не просто тільки робота в тому ж районі, а діти яких потрібно возити на купу занять в час пік, якщо ви виїжджаєте на природу на вихідні, то машина потрібна і потрібно бути готовим витрачати години в день на дорогу
-
Ну якщо працювати ще й з дому в діти поки в дитсадках, то звичайно..
-
З мануала по VW Tiguan Depending on the way the vehicle is driven and the operating conditions, oil consumption can be up to 1 quart per 1,200 miles (0.5 liter per 1000 km). Consumption may be higher for new vehicles during the first 3,000 miles (5,000 km).
-
Я живу в Ватерлоо, заплати в IT тут майже такі ж як в Торонто, але ціни все ще значно менші
-
Я працюю в основному в офісі і в мене діти в competitive sports, і якщо порівнювати з Торонто то 1) ціна за заняття значно нижча, а рівень не набагато нижчий 2) час який я витрачаю щоб возити дітей на тренування просто смішний по міркам Торонто. Ну і такі речі як виїзди на природу... Наші друзі з Торонто дуже часто запізнюються саме на якісь зустрічі на озерах, то часто годину просто десь стоять в пробці. Ми теж коли до них чи в центр їдемо не знаємо, може 1,5 години зайняти дорога , а може і три:) В канадців є навіть вираз" Toronto is one hour away from Toronto"... Але це дійсно кому що потрібно, в Торонто як в решти великих міст є купа своїх плюсів...
-
тут немає нічого страшного. не сквозная корозія і ладно
-
всі ці турбосвістелки він німців/шведів, це економно, потужно та не довго )
-
також досить надійні великі амеровськи двигуни по під 3.6 до 5.7 хемі і більше