(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
уже даже не айтишники ПРов налутали в Альберте и т.д
-
t.me/uaitincanada/98156/407465 Продам диван
-
да я знаю
-
У меня 2бд апартамент) Но да, дет на 1000 ног, может меньше, хм
-
host4ukraine.com/l/a-family-from-donetsk-region-is-looking-for-a-sponsor/652706e9-0e29-43b5-ba5a-116f42243bf3
-
у тебя там дом на тыщу ног?
-
Но не топик
-
И работы больше. И цены ниже на рент, и дом легче купить, и еще куча нюансов)) Мне вон письмо отправили уже, что если я буду продлевать аренду, то 3к плес плати)
-
по делу, в принципе
-
Могу нахуй послать)
-
што ты мне сделаешь
-
у тебя все равно нет админки
-
То Альберты с Галифаксами. И народ по программам шёл. Работали, язык тянули, подбирали программы. А тут бля рашисты в Торонто, которым все ок было и после 2014, и сейчас им все Ок. Просто на их счастье война началась, в которой нас убивают. Ни язык не сдавали, ни боролись за баллы. Ничего. Пипец
-
Валите со своими прами в другие топики
-
Можно, тільки 110к податків треба віддавати буде)
-
А на рахунок людей, то була історія з ТД в нас Рік назад купляли авто і потрібно було зняти гроші. Банкомат не дав зняти, отже пішли у відділення. Там манагер, все гарно розʼяснив, мол так і так, дефолтні ліміти, ну і максимально підняв їх. Ну і ми одразу у відділені в банкоматі знімаємо кошти і в момент вибору суми в банкоматі, на телефон прийшла смс, з незрозумілого номеру, типу ви знімаєте стільки-то, для підтвердження, щось там реплайніть. Я одразу іду до того ж манагера і питаю, що то смс, бо мені схоже на спам. Він погодився зі мною, каже ігноруй звичайно. Ми все зробили як він сказав, зняли кошти і вирішили, ще пару баксів зняти, але тут опа, карта заблокована. Ідем до того ж чувака, кажем, що на нах? А він такий, бо ви не підтвердили… Як бл..ть так, ти ж сам сказав ігнорити меседж? Він такий, така система, бла бла… Кажем ну ок, не проблема - розблокуй. А він такий, я не можу, то лише на гарячу лінію дзвонити… Бль…ть!!!