(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Пишіть в особисті емейл і я перешлю листа Дякую
-
#вакнсія
-
Виправила. Дякую
-
#вакансія Interested in joining our team at Veem? Hi, Veem is a fintech startup located in SanFrancisco with an office in Ottawa. We help small to medium businesses to pay and get paid across the globe. We have connected a trusted network of over 600,000 businesses and growing, to the most advanced payment system on the planet. we are looking for a Sr Frontend Engineer, pay range would be 120-130K. I'd be happy to continue the conversation further and encourage you to take a look at our website. www.veem.com/ I look forward to hearing from you. Best Regards, Sheelu Sheelu Meriam Shaji Technical Recruiter at Veem
-
Там справ на пів дня: 2 години на вивчення правил, година очікування в черзі, 20 хвилин на здачу іспиту і права у тебе. Я в Онтаріо, в нас це категорія G1 (я сама з ними не маю права водити), вони валідні 6 років, для їх отримання достатньо здати лише теорію, по використання як ідентифікації особи - такі ж як і інші
-
В Мукачево мужчина сбежал из здания ТЦК через окно на втором этаже. На кадрах, опубликованных журналистом, видно, как мужчина пролазит сквозь дыру в решетке на здании Мукачевского ТЦК, ловко спускается по решетке и бросается наутек. В погоню за ним сразу же отправляется мужчина в военной форме. Удалось ли ему догнать беглеца, неизвестно, так как на этом видео обрывается. Украина 24/7
-
Диверсант-разведчик надо по скилам распределять грамотно 🤷♂
-
По Онтаріо таких універів/коледжів, я так розумію, немає? Які CUAET студентів вчать по domestic fee
-
Я просто Онтарио не рассматриваю для себя
-
Не смотрел, но я думаю должны быть - надо писать