(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Главное чтоб не тот же кто дыни выкладывал
-
Небось яйца на дыни положил...
-
Кто-то руки скорее всего не мыл когда дыни выкладывал ...
-
My cock size is 10cm 😐
-
Мені попався раз піараст на дорозі, минулої зими. Їхав в Торонто десь о 10pm, сніжило, зʼїхав з 401 на 403 біля Вудстоку і спокійно 100-110 км собі їхав, машин взагалі не було. За деякий час наздогнав Сівік старий, ще подумав що певно хтось бухнув на свята, бо авто трохи ковбасило з сторони в сторону. Дав лівий ряд і почав випереджати, а той піараст почав розганятись зі мною, ще й далі херячило його зліва на право, ледь мене не зачепив. Я прискорився, то мудило теж прискорилось, десь до 140 дійшли і я вирішив пустити дебіла вперед і почав пригальмовувати. Кароче він зі мною паралельно відтормозився десь до 80 і так далі і поїхав. Я його пустив вперед, він розігнався до 100, ну і далі його херячило. Мені довелось його добряче відпустити вперед. Досі незнаю, як вести себе в такій ситуації, на думку зараз приходить лише, що тре було копам дзвонити, але як тоді доказати, що водій порушував, якщо він таки тверезий був наприклад.
-
Нашел в новостях но там подробностей нет
-
Надо было его застрелить)
-
Молоко. Саме тому треба пити тільки пастеризоване. Основним переносником сальмонели домашній скот та дикі тварини, гризуни. Сальмонела на динях може легко зʼявлятись від птахів, мавп і тд. Також всі культури, які ростуть з землі можуть мати сальмонелу, а саме пшениця, рапс, соєві боби і тд Але ризики сальмонели завжди дуже високі, якщо це не оброблені продукти. Навіть при наявності лабораторії, тестування робиться вибірково) Тому завжди потрібно давати сильній термічній обробці продукти, а не їсти суші та тар-тар))
-
Демокемп буде 6 грудня 18:30-20:30 в Alberta Machine Intelligence Institute (Amii) в Едмонтоні! Join us for a special edition of DemoCamp that includes a post-event community holiday party! Started back in 2008, DemoCamp is an event that brings together developers, creatives, entrepreneurs and investors to share what they’ve been working on and to find others in the community interested in similar topics. For presenters, it’s a great way to get feedback on what you’re building from peers and the community, all in an informal setting. The rules for DemoCamp are simple: ten minutes to demo real, working products, followed by a few minutes for questions, and no slides allowed. DemoCamp 55 & Holiday Party www.eventbrite.ca/e/democamp-55-holiday-party-tickets-743851970267
-
Если место нормальное, то всё окей будет
-
Странно что японцы не вымерли от сушей
-
Все насправді трохи складніше) Окрім сальмонели є ще ціла безліч захворювань, яка відома тільки агро промисловості. Саме тому такі лабораторії вартують дуже багато мільйонів. На приклад, виготовлення високобілкового корму для худоби з земляних культур. В ЄС та Китаї сертифікація складна і гарний контроль продукції. В той час, як в Америку та Канаду будь-яке гівно можно сплавити, але і фіг заробиш нормально.