(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
2025
-
Сорі,три, про яких на офіційному сайті теж немає згадки
-
Де я писала про 6 місяців?
-
ми всі в Монреалі :) І на сайті Квебеку ніде немає вимоги про 6 місяців www.ramq.gouv.qc.ca/en/news/2022-03-24/health-coverage-ukrainians для українців. Але так, з інших провінцій видніше 😄😄😄😄
-
1ft.io/proxy?q=https%3A%2F%2Fwww.washingtonpost.com%2Fnational-security%2F2023%2F12%2F03%2Fpalestinian-authority-gaza%2F
-
Стільки скільки вимагає експрес ентрі, наприклад на 3х 21 тисяча, інакше поофіль буде ineligible and
-
Дякую, я BC подаюся по PNP CEC тож можна писати як було
-
Якщо вам треба ЕЕ вам треб стільки щоб профіль зареєструвався
-
Так вже зареєстрували, вказали як було
-
Сьогодні був на одному заході - Abandoned vehicle auction. В рази цікавіше чим ІААІ і копарт. Можна за норм гроші відхопити цікаву машину. Ми конкретно приїхали за ось цим мустангом. Але його зняли з продажу в останній момент. На відосі забавний момент за скільки взяли ось сіру колимагу. А у вас в Канаді таке є?
-
Тут цікаво, бо це мене теж цікавить. Я привіз рік назад достатню суму. Зараз її по факту не лишилось. Купили авто і ще на оздоблення хати норм так пішло, плюс поки шукав роботу, ще трохи мінуснулось. А саме питання в Анкеті звучить - скільки я готовий привезти, я ж то по факту вже тут і більше року. Питав в одного консультанта чи можу вказати суму яку привіз, що логічно. Консультант «проконсультувала», що кошти перевіряють і що типу вони мають бути на рахунку мінімум пів року і т д і якщо по факту їх у мене вже нема, то маю вказувати скільки є, чого вже не достатньо. Я так розумію, консультація була не дуже адекватна
-
Якщо ви по fsw підете, то формально гроші потрібні, якщо по сес то ні.
-
слили раньше