(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В мене 265/45 R20, будь-які з хороших близько $1200 виходили. На ванкуверську зиму якось забагато як для безробітного 😂. Знайти потрібний розмір на маркетплейсі або крейглісті здавалось не реально. Але пощастило і саме x-ice snow за $500 в дуже хорошому стані катані 2 місяці.
-
Будучи айтішником в Україні купував топову резину без вагань і дивувався що дехто купує юзану. Канада вносить свої корективи 😁.
-
Думаю якщо б продавали канадці, а не азіати, то і за $400 можна було домовитись
-
Ще не дійшли руки подивитися на диски і їх ціну. Сьогодні якраз забукав переобувку за $150.
-
My cock size is 15cm 😏
-
и ограничеваю себя от негатива
-
Я не знаю кто такие сионисты
-
Ти потім ще будеш брати диски і не для економії часу чи зусиль, а грошей на переобувку)))
-
Привіт, може є в когось в компанії зараз відкрита позиція на QA Analyst / Automation QA / SDET / QA Lead ? Напишіть плз в ПП, скину резюме, в Канаді працюю вже 9 міс, до того досвід з 2010 року в Україні. ISTQB Certified. п.с. шукаю позицію в Альберті, бо не дуже хочу переїзджати в БК задля ПР... але як не найду, то прийдеться... отакі от пироги))
-
Одразу стало цікаво хто тут є не з Великого Ванкуверу і як з ІТ в інших містах БК.
-
сидячи в цьому чаті, важко від негативу обмежитись 🥲
-
В мене якийсь едж кейс. Жив декілька місяців по приїзду на ванкуверщині, але знайшов роботу вже в Келоуні. Офіс однієї дуже старої величезної компанії (UKG). В Канаді вони тільки в Торонто, Монреалі і Келоуні лол. Знаю, що тут є ще офіс Global Relay
-
в офтопіку негативу не критично менше :)
-
и не хожу во все топики, прям советую
-
я читаю несколько человек