(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
де ж ви це бачите? чорним по-білому ж цифри, навпаки, люди без інвалідності більше мають і в середньому, і в медіані. чи ви роки сплутали?
-
Замовляв частенько доставку продуктів від Волмарт. Вони самі збирають, але аутсорсять доставку у DoorDash. Перестав лишати чаюху більше 3%, бо кур'єри в 3/5 випадків не хочуть деліверити до дверей (є ліфт лол) і чекають біля входу в будівлю, а в 1/5 взагалі можуть лишити замовлення на вулиці, поїхати і навіть не попередити
-
я ще чому пішов дивитись, подумав ніхєрасе аномалія, соціалістичний рай якийсь, а ні)
-
що "люди з інвалідністю заробляють більше аніж без"
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 5417330105143959 Скрутний Сергій) Також є PayPal
-
Чаевые это за экстра сервис, а не просто работу свою сделал
-
Потому что в сфере обслуживания надо нормально платить просто, а не перекладывать это на клиента