(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
новый овп
-
присылают на почту
-
Сейчас у меня на бабушку жены как раз заявка висит на продление вп, потому что я ее завез с серым паспортом германии сюда, сделал ей тут паспорт и вот продляем ей вп, дадут ли его - вопрос, но я согласен и на визитор рекорд для бабки @andriiblake если интересно - потом отпишу как и что было/будет
-
ну естественно им давали новый вп просто с другими датами
-
я просто хз сколько его почтой ждать, бабке 82 года, туда сюда и вп этот не нужен
-
уже final decision (processing и тд и тп)
-
я вангую от даты заезда +2 года дадут
-
www.startupranking.com/countries
-
От щас прям кейс - знаю, що у колеги проста таска, один if добавити, я йому ще допомагала розібратися який саме if зробити і воно 100% буде працювати як треба, а бачу він чомусь на неї підняв естимейт до якогось неадекватного. Дивлюся в його коміти - а він там взагалі не то що треба накрутив, потім скоріш за все став локально тестувати, воно не працює як треба (ну ясно там if не той) і заплутався. А менеджеру шо? Завтра скаже «я піднімаю естимейт» менеджер «ну окей, мабуть важка задача, піднімай» Тобто, людина-нетехнарь НЕ розуміє що тут треба не естимейт нарощувати, а допомогу підключати. Хоча може вони хочуть щоб він помучився та знайшов вихід сам, я хз, може це така система виховання В общем досить нити, ясно що якийсь треш 😂