(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Командувач ОСУВ "Таврія" Тарнавський заявив, що через нестачу іноземної допомоги та брак боєприпасів, ЗСУ скорочують деякі військові операції. "Тих обсягів, які ми маємо сьогодні, для наших потреб сьогодні недостатньо. Отже, ми перерозповсюджуємо їх. Ми переплановуємо завдання, які поставили перед собою, і зменшуємо їх, тому що нам потрібно їх забезпечити," – сказав він у коментарі Reuters
-
Без срочности, просто записалась онлайн
-
Справедливости ради девушка к гинекологу напрямую в Испании по частной страховке за месяц попала так что норм
-
Диагностика очень низкого качества проблема, как и не соблюдения современных протоколов лечения ( целая большая отдельная тема)
-
-
так вони швидче зношуються, на них трохі більше витрати пального, а ще краще керованість. Але найголовніше - вони тупо комфортніщі, для мене просто це найголовніший параметр, все інше, навіть безпека для мене меншь важливе.
-
Правда и с этим есть нюансы
-
Вот дешёвые анализы да это +
-
Так что не надо перехваливать укр медицину )
-
А что касается более сложных методов диагностики вроде МРТ там вообще все печально
-
И это не исключение скорее правило
-
Мне в эндокринологическом диспансера умудрилась трижды сделать неверное заключение
-
Например мне нужно регулярные УЗД щитовидной железы вроде задача не сложная, но найти диагноста который в состоянии правильно оценить невозможно я ездил ради УЗД 500 км в итоге