(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Канадское налогообложение для 100% верного ответа требует канадского бухгалтера. Однако вы однозначно можете доказать, что это не доход полученный будучи резидентом Канады, соответственно налогообложению в Канаде и не подлежит. А вот за проценты по нему с момента налогового резидества (вопрос когда оно возникает остаётся открытым) могут и спросить (очень теоретически).
-
ну авжеж вони запитали про паспорти а потім коли їм надішли паспарти то вони поставили наступний статус Окончательное решение 1 декабря 2022 г. Ваша заявка одобрена. Подробности проверяйте в своих сообщениях ниже.
-
ну в нас поки так що 1 грудня прийшло повідомлення що наша заявка одобрена і наразі більше нічого
-
а от в мене питання по рахункам і грошам на них Зараз в мене в Україні є декілька депозитів з сумою більше 100к кад але вивести я їх ніяк не можу(поки що) Знімати та везти готівкою теж не хочу Я можу це якось задекларувати при першому заїзді, щоб потім не платити податки з того?
-
хм... поки що не отримували
-
Доброго дня підкажіть як можно дізнатися про статус паспортів, якщо IRCC порталі повідомив що ми отримали одобренн нашої заявки?