(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ось про інші штурми не говорять
-
В 3й штурмовій є штурми які на відео. Та інші.....
-
А що ти знаєш про військову справу? Просто цікаво, як бетоновані посадки розбивать 120ками
-
Прикольно, мені коли дали повістку то я не знав куди йти, в знайомих хто служить питав куди можна попроситись щоб норм було, може на дронщика, звязківця, може айтішне щось, щось з технікою пов'язане, ніхто нічого порадити не міг, туди де я міг би бути корисним я навряд чи потрапив би
-
Так можна ж зара самому добровільно обрати частину/спеціальність. Ось у мене друг на днях пішов у 8й полк на дронщика. Пройшов відбір, пройшов тести, пройшов сб, чекає кмб.
-
на жаль, іноді потрібно показати нагору. умовний Зеленський скаже/покаже покаже умовному шольцю і нам дадуть нову зброю. І може бути, що воїни загинули, за фактом, заради видосика/червоного слівця
-
Так чого ти думаєш що так не роблять? Я просто теж не знавець військової справи тому далек від критики театру воєнних дій
-
я брав 4 квитки + багаж, за 100к вилазив. довелось перевести 50к+ дружині, і ми купували окремо по 2 квитка
-
Я думаю хто шукає той знайде
-
🤷♂
-
Десь дивився в інтерв’ю нещодавно що зараз відкрито аж 270 справ
-
(платіж на 100+ в моно не пройшов, операцію скасували)
-
Это закон обвалит банки в конце концов. Все кинулись деньги снимать.
-
⚡️Що пропонується законопроєктом про посилення мобілізації: • Зміна призовного віку. Мобілізації підлягатимуть чоловіки з 14 до 88 років; • Усі військовозобов'язані повинні протягом 60 днів з дня оголошення мобілізації або протягом 20 днів з дати її продовження прибути до Авдіївки (незалежно від отримання повістки). Поважні причини для неприбуття —народжує кішка, захворіла собака або сильний понос; • Під час мобілізації всі військовозобовʼязані чоловіки повинні мати при собі хуй та яйця, та пред'являти їх ТЦК; • Виклик до ТЦК може бути направлений громадянину через Telegram, Facebook та ТікТок; • Представникам ТЦК надаються повноваження бити палицями призовників, які не хочуть сідати у мікроавтобуси; • Усі визнані обмежено придатними до військової служби за новим законопроектом будуть зобов'язані пройти ще раз проктолога та колоноскопію; • Чоловікам призовного віку, які перебувають за кордоном, робитимуть паспорти лише за хабар у $5000. Це стосується як внутрішніх, так і закордонних паспортів; • Демобілізувати усіх призовників будуть лише після виходу на кордони 1991 року Українська Кривда | Підписатися
-
До речі а тут є NSFW канал?