(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Она есть конечно, но квартиры там не поголовно отжимают)
-
Не) Они локализованы в паре провинций и даже в них слишком раздута проблема в медиа
-
Нам теж так радили. Але ми сказали, що знаходимось фізично там, де нема відділень. Треба трохи натиснути на них
-
Я би взяв туристичну хоча б для початку, на просторах фейсбук була історія що жінка прилетіла і в той же день отримала травму а охіп ще не встигла зробити. Але ми коли прилітали нічого не брали, поїхали наступного дня і зробили охіп, адресу друзів вказали, у декого просили підтвердження адреси (квитанції, або має бути особа яка має таку квитанцію на своє ім'я)
-
Ми теж хотіли взяти туристичну, але жодна не покриває вагітність, то ми й забили)) Бо по факту ОНІР зробити швидше, ніж домогтися чогось від страхової (з власного досвіду).
-
Аааа, зрозуміла, в нас була приватна (не від компанії) Canada life, то дентал там починався через 3 місяці, якщо маєте роботу, то робоча страховка немає waiting period, тобто послуги всі одразу з моменту як роботодавець застрахував. В мене робоча Canada life, все було з першого дня, у чоловіка Manulife - аналогічно. Щодо адреси, то охіп ми оформили в перший день прильоту, адресу Airbnb нам не дозволили вказати, тому ми поїхали в CUIAS і вони нам надрукували лист-прохання в сервіс Онтаріо, де вказали їх адресу для відправки наших карток, поки чекали картки, в той же день дають листок з номером і можна користуватися охіп, але поки немає картки, то до цього листа потрібно носити з собою ворк перміт, якщо звертаєтеся до лікаря
-
Не буду сперечатися, просто це базова річ, яку все одно першочергово треба зробити 🤷🏻♀
-
Та вже всі покидали це сюди, чи то нагадування?)
-
Я насправді не пам'ятаю, в мене зараз виселення з готелю на вулицю (шукати Airbnb), бо компанія, яка мала підписати сьогодні оренду, по ходу, злилася.
-
Русские разгоняют нашу зраду? Так это было известно. Что конкретно новое выяснилось? Что можно зраду разгонять на украинском языке?
-
А кто-то может мне объяснить про эту связь поста "Армии Обороны России" и закрытия выезда для инвалидов 3 группы? До меня не доходит как эти вещи связаны? Мы же уже знаем, что не пускали не отцов не инвалидов.
-
Понятно же, что смысл этого паблика просто заработать бабла. У них там про донаты на каждом углу.
-
Так это просто очевидный паблик вскрыли.