(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Актуально
-
А вот это интересно. Значит сроки 400 тысяч к июню? 2 месяца на тренировку. К апрелю надо набрать уже.
-
Ой, я очень понимаю это. Я сейчас застрял на работе, которую нашел прямо перед войной. Да и ушел я не сразу, а только через год по факту.
-
Як же в мене горить с канадського розуміння гігієни. В нас інспекція будинку, а в коридорі між квартирами коври. Так чувак по всьому коридору ходить в носках, там де люди ходять у взутті, і так заходить до квартир. Тепер мені зайвий раз мити поли 😝 Якесь село, блін
-
В Мадриде щас очередь человек 700, пишут что двигаются по 30-40 в день
-
🚧 Мінкульт отримав за рік майже 6 тис. листів з проханням посприяти виїзду за кордон Відповідно до інформації, що міститься в системі електронного документообігу МКІП, у період з 1.01.2023 до 31.12.2023 року до Міністерства культури та інформаційної політики України надійшло 5 тис. 792 листи з проханням сприяти виїзду за межі державного кордону", - йдеться у відповіді. Водночас загальна кількість вихідних листів з міністерства щодо сприяння в тимчасовому виїзді за кордон за цей період становить 3 тис. 724 листи. @censor_net| Ми у Facebook, Twitter та Tik-Tok
-
Кстати, если кто-то захочет за заграном в ДП документ слетать в Европу, то поищите сначала нет ли там записи в очередь)
-
Mega Meetup in Edmonton: lu.ma/mega-meetup-monday