(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це із розряду фантастики. Саме так і народжуються фейки. Знайди директиву хоча б тої ЄС і почитай на підставі чого робиться те про що ти намагаєшся сказати. За для того, а би сказати, що надають якийсь статус українським чоловікам, треба що б був запит від цих конкретних чоловіків через спеціальну організацію. А не так, вийде Дуда і скаже, Українська влада переслідує чоловіків, які по українському законодавству ухиляються від мобілізації та не законно перетинають кордон. Якщо ти раптом не знав, український МЗС перед кожним подовження військового стану подає документи в ООН щодо обмеження прав і свобод громадян України. Якось за 2 роки ООН не оскаржили це
-
1. Перетинання державного кордону України з метою заподіяння шкоди інтересам держави або особою, якій заборонено в’їзд на територію України, або представниками підрозділів збройних сил чи інших силових відомств держави-агресора у будь-який спосіб поза пунктами пропуску через державний кордон України або в пунктах пропуску через державний кордон України без відповідних документів, або за документами, що містять недостовірні відомості, - карається позбавленням волі на строк до трьох років.
-
Я ничего не говорил про статус я говорил про последствия массовой фабрикации уголовных дел Украиной против своих граждан ( если такое будет эти дела будут игнорировать)
-
Суб’єктами кримінального правопорушення, передбаченого статтею 3322 КК України, можуть бути: 1) особи, яким заборонено в’їзд на територію України; 2) представники підрозділу збройних сил чи інших силових відомств держави-агресора; 3) особи, які мають на меті незаконно перетнути державний кордон України з метою заподіяння шкоди інтересам держави. При цьому наявність мети «заподіяння шкодити інтересам держави» не є обов’язковою ознакою суб’єктивної сторони кримінального правопорушення, вчиненого першою або другою групою суб’єктів. wiki.legalaid.gov.ua/index.php/%D0%9D%D0%B5%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B5_%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F_%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE_%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D1%83
-
Я тебе не верю, я волнтерю как переводчик в лагере много людей ловили по несколько раз админ и везут в тцк
-
Потому что остальные женщины и дети и не военно обязанные
-
Административное все пишут