(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
имхо, канада подсела на иглу иммигрантов, и все будет как есть там акцент на временных мигрантах, и поскольку налоги уже платишь, то свой кешфлоу они уже получают но сама статья «не туда, не сюда» - жевание соплей, имхо. типа все обеспокоены, вечная дилемма «съесть салат или бургер». но все знают что в итоге будет съедено
-
Без записи пришли втроем в эту клинику и спустя полчаса нам все сделали А нет, вру, за день до этого у них на сайте записался
-
Доброго дня. Маю такє питання чи не буде проблем з проходженням прикордонної зони на виїз/в'їзд з шенгенської зони. Наразі проживаю в Польщі та маю тут pesel ukr та дію.пл. Якщо виїжджати з шенгенської зони не з Польщі, а з іншої країни, чи не буде у прикордонників зауважень щодо мого легального перебування в шенгені. Так як я розумію що за межами Польщі нікого не цікавить дія.пл і вони будуть виключно спиратись на кількість днів безвізу по паспорту, які давно сплинули. Чи не виходить так, щоб полетіти наприклад до Канади я маю брати тільки прямий рейс з Польщі без пересадок . Теж питання і по поверненню. Якщо вірно розумію то з Канади, мене не впустять наприклад в Шенген в Рейкявіку (де йде пересадка до Польщі) тому що не буде вільних днів безвізу. Чи я марно турбуюсь, і прикордонники шенгенської зони знають що таке дія.пл і питань не буде.
-
2к как-то много даже Это дом?