(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
по OINP SFW надо ждать пока пригласят?
-
факт 19 сторіччя також важливий, ще не відбулись Хельсинські угоди про непорушність кордонів та ще десятки договорів про повагу до суверенітету та цілісності, в 2022 це вже все трапилось. А, ну ще дві світові війни)
-
Сами про себя между прочим
-
Нам педіатр наполегливо рекомендував залишити одну мову, бо дитина просто не говорила до 2х років. Ніяк, нічого. Думали аутизм. Але звичайно, у кожного різна історія) я маю надію почати вводити укр, тому навезла з дому дитячих книжок рідною мовою
-
І з іншого боку - попадаються контори, які пропонують 90-100к на позиції з 5р+ досвіду. Тому тут дуууже залежить. Але ніби найти цілком реально.
-
З власного досвіду за останні тижні, виключно з компаніями, які мають офіси в Квебеці - коли мова заходить за подібні суми ( тобто 150 і трішки вище), то компанії загалом готові розглядати кандидата. Але чт реально дають стільки на практиці, а не на словах - не скажу, до офера не доходив, десь мене відшивали, десь мені не подобалось.
-
Тому й треба підтримувати якнайкраще рідну мову вдома, бо спочатку здається, що потрібна англ, але дуже швидко про всі речі у школі дитина тільки англійською зможе розповісти. Або буде казати, що парта то «дошка», бо то desk, а вдома ж пари немає, як ще назвати