(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я зрозуміла, дякую
-
Поляки готовятся, хули
-
Польша ужесточает закон о мобилизации Теперь во время войны или мобилизации всем уклонистам будет грозить от 5 лет лишения свободы. Мобилизованный должен явиться не позднее чем в течение шести часов с момента получения повестки с пометкой "немедленно". Сейчас призову уже подлежат мужчины 2005 года рождения. ➤Подписаться
-
Разве Байден так плох? 🤔
-
По пункту 1 треба читати що там за біл, а в ідеалі почути що консерватори сказали про нього. Тут така штука може бути (а може і ні), що біл був кривий і консерватори голосували проти, бо хотіли не криву версію. По пункту 2 він тупо правий. Я розумію, що нам це неприємно, але в Канаді купа проблем, багато з яких Трюдо просто ігнорує (або ж є їх причиною), зате бравада про Україну на кожному кроці. Коли ти топиш свою країну, зате гордо заявляє про те, що шлеш допомогу на іншу сторону землі, більшість людей рано чи пізно емоційно ототожнить обидві проблеми. Я не думаю, що Полів'єр реально припинить підтримку, я думаю, що він перестановки про це говорити як про найголовнішу (для Канади) проблему на світі і захищатись нею від фейлів.
-
Навіть в явно ліберально-хворій статті від CBC є що почитати про це: www.cbc.ca/news/politics/conservative-ukraine-poilievre-free-trade-carbon-tax-1.7038249#:~:text=Conservative%20Leader%20Pierre%20Poilievre%20says%20his%20party%20is%20not%20supporting,it%20involves%20promoting%20carbon%20pricing.
-
Один народ получается