(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну в Нидерландах недвига ж космических денег стоит, да
-
$1,150 Private ROOM in HOUSE for RENT ЗДАЮ КІМНАТУ в БУДИНКУ КОМНАТА в ДОМЕ в АРЕНДУ Location: Thornhill Woods Dr, Vaughan L4J9A9 Major intersection: Bathurst St and HWY 7
-
Оце дивлюся колега допомагає друзям та перепостила, продають будиночок, тобто таунхаусік, у жопі Голандії. 1420 ск фіт на наші (132 м2), 5 спалень (як?! Ну може дві з них для котиків) CAD 727K Зарплати менші, податки плюс-мінус такі самі. Починаю розуміти, чого вони до Канади зібралися. Раніше думала, що через медицину та школи www.funda.nl/koop/zoetermeer/huis-89815910-semsschans-6/
-
Тауруси може ще підʼїдуть 🙂
-
Зрада відміняється
-
Якщо це описано в вимогах до вакансії — пиши :)
-
Я прожив в Нідерландах роки з 2-3 сумарно. Канада в порівнянні дешевша та простіша. Зняти житло а Нідерландах з розряду фантастики. Навіть якщо ти повністю відповідаєш по вимогам, які виставляють, зняти це діч. Я пів року прожив в готелі, бо мені кожен тиждень давали відмову зняти бодай щось)
-
🌐 Запрошуємо на безкоштовний вебінар! 📆 Дата: 24 січня 🕒 Час: 19:00 за часом Альберти 📍 Онлайн вебінар "ПОДАТКИ: Гід для новоприбулих" 📌 Тема вебінару: Подання першої податкової декларації в Канаді 👥 Для кого: Для тих, хто ще не подавав податкову декларацію у Канаді 🔍 Що ви дізнаєтеся: Основні аспекти канадської системи оподаткування Кроки подання першої податкової декларації Цінні поради для новоприбулих 🔗 Реєстрація обов'язкова! Зареєструйтеся за посиланням: www.surveylegend.com/s/4vzf Не пропустіть можливість отримати важливу інформацію та зробити процес подачі податкового звіту легким! 🚀 📣 Долучайтесь та реєструйтеся зараз! #Податки #Новоприбулі #Newcomers #Вебінар #Канада #Оподаткування
-
Зато на великах кататься можно!
-
И с очень дорогой недвигой, да)
-
але пардон, це не є жопа голандії, це вважай в Гаазі