(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чи він вже у муті?
-
Так а на яке питання тобі не змогли відповісти
-
Ну це ж по факту їх стародавня традиція. Перевипустили.
-
Пусть хоть на руках ходят в качестве приветствия
-
Цікаво, якщо роботодавець раптом почне вимагати щось в стилі «хочу щоб ви весь день командою сиділи з включеними камерами в зумі» які можуть бути методи впливу у програмістів на такі «просьби» Бо іноді в мене починаються сумніви - хіба може роботодавець вимагати від тебе взагалі шо їм придумається (в рамках робочого часу)? Ну сьогодні в зумі сидіти, а завтра польку танцювати скаже. Мають же десь бути береги. Робота це ж не рабство а надання послуг по розробці ПО. Чи все залежить від риночку і твоєї нужди в роботі? Якщо їсти хочеться то і польку танцюють 😝
-
В Каталонии с этим лучше становится, в плане выселения, но да, все равно жесть
-
Про это хз, если честно) Про выселение все больше и больше новостей становится просто
-
Полпреда правительства Испании в провинции Таррагона г-на Сантьяго Кастелья ограбили вчера ночью в центре одноименного города на ул. Рамон-и-Кахаль, вырвав у него из рук мобильный телефон. Г-н Кастелья знаком всем местным иностранцам - именно он подписывает решения о выдаче ВНЖ, в рамках компетенций центрального правительства по миграционным вопросам. Каталонская полиция ведёт расследование. #происшествия
-
С бандами думаю все норм, там вон недавно обокрали какого-то министра, что-ли
-
Словаччина скасувала заборону на культурну співпрацю з росією та білоруссю, — словацька газета Pravda. Наказ, який запроваджував таку заборону, скасувала нова міністерка культури Мартіна Шимковичова. Документ діяв із березня 2022 року. "У світі існують десятки військових конфліктів, і, на нашу думку, художники та культура не повинні платити за це", — заявила міністерка нового уряду Роберта Фіцо. ❤️ Підписатися | @uanovo⚡️
-
Ну тобі буде дуже туго, ти вже у Ванкувері?
-
Словацький прем'єр Фіцо заявив, що приїде з офіційним візитом до Ужгорода, аби оголосити про накладання вето на вступ України до НАТО
-
Я вже так майже півтора роки чекаю і сиджу на укр конторі