(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привет, кто в Торонто подскажите инструктора по вождению, хорошего, не обязательно русскоговорящих
-
Гарячі вакансії, щойно запощені
-
Краще вже в коста ріку
-
гуд... спс... вечерком попробую подготовить резюме
-
134 Peter st Toronto
-
і є планшет 10" на андроїд, де це все вже працює. Хромбук чимось краще, чи те саме, тільки з клавіатурою?
-
дитині в школі сподобався хромбук з тачскріном, тепер випрошує. А я їх в очі не бачив і не юзав. Почитав в інтернеті що до чого, але не можу зробити висновок, бо мені цей девайс виглядає або як телефон на андроїді, або як тонкий клієнт. Це іграшка для навчання, чи може ще послужити для перегляду фільмів/пограти майнкрафт? І чи треба вибирати ще моделі по залізу, чи будь-який буде норм?
-
Была кампания, что google дарил свои chromebook школам. Типа благотворительность, но чтобы с детства подсадить детей на google
-
всім привіт. Хтось знає скільки часу зараз обробляються звичайні турвізи в Канаду?
-
Попробуйте поискать не только ветеринара, возможно грумер такое делает. Я в Торонто, у нас тут работает одна девочка грумер из Украины и нее есть УЗ аппарат для чистки. Делает чистки без наркоза (а нашем случае были крупные камни у собаки) и намного дешевле ветеринаров. Возможно, в Калгари тоже можно найти такой вариант
-
по-моему разница только в виде коробки. Chromebook - это tablet в формате notebook.