(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Наче не раз казали що ти отримав work permit, картку в банку, страховку, зняв житло то це створює вже residential ties і тебе вважають такс резидентом :) www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/international-non-residents/information-been-moved/determining-your-residency-status.html
-
В мене набагато більш позитивний досвід. Всюди де була на масажі - резинові капці давали і люди розувалися без нагадування. В стоматології рідше, залежить від сезону. В Гатіно люди зазвичай руки мили, коли в дім входили, в Оттаві через раз, але взуття знімали всюди.
-
Якщо ти працюєш не на канадців а за бугор то GST бізнес намбер треба реєструвати після 30к інкаму, але GST не стягуєш тому що це сугубо внутрішне-канадська штука.
-
Мені бух казала що регатись на gst треба якщо хочеш декларувати це як self-employed income (можна списувати на якій дребедені). А якщо декларуеш це як foreign income то списувати не можна нічого, але і реєструватись не треба. Я не перевіряв, тому що ще не подавав т.к. чекаю від канадської компанії такс форми
-
Російські бабки. Я впевнений
-
Імхо, Канада велика. Звісно що в умовних Торонто і Вінніпега ситуація буде різна, як в Німеччині і Греції у Європі
-
Ти коли в гості до друзів приходиш, вони теж ті капці миють? :)
-
Алекс (ака Олена раніше) така ж упереджена людина, як Віктор раніше, мимо вух пропускаю