(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так можно уточнить эту информацию немного погулив модель своего телефона 🤷🏼♂️
-
Чоловік подруги провів зараз в Україні півроку, бо привіз на декілька мільйонів генераторів та розподіляв їх, а також контролював переробку на наші мережі. Єдине що до цього він мріяв поїхати на пенсію в Україну, але після півроку там, з усіма наїздами, спробами якихось братків продати ці генератори замість того, щоб надати військовим безкоштовно, викликами міліції та СБУ - він щось перехотів
-
она экспайрится? А на сколько тебе давали её?
-
Пишуть 3 рекрутери з однією і тією ж позицією на iOS до Калгарі. Якось fishy виглядає. Дзвонить один з них, каже просто рейт на годину платять ($55/h), і ще просять підписатись під рейтом навіть до початку будь-якого інтервью. При цьому зайшов на Indeed, знайшов цю вакансію, а там прописані бенефіти (Dental care, Extended health care, Life insurance, RRSP match). Рекрутери розводять?
-
Если приглашают на собес а там в одном письме такая инфа есть: 1) 60 mins In person Interview 2) Once I receive your availability, I will schedule your interview and send you the meeting invite. Это очное в офис или онлайн?
-
плюс, якщо б це були legit recruiters, то через них було би більше шансу туди попасти взагалі
-
мені просто цікава їх схема, податись, то я подамся :)
-
Податься на прямую чем не вариант?
-
Сратися з тобою не збираюсь. З власного досвіду зустрічав декілька типів: дуже підтримуючих проукраїнських; ватників; і таких що не раді новій хвилі. Які статистичні пропорції я не знаю, але діаспора у нас «різноманітна»
-
Доброго дня! Уроки малювання дистанційно. На фото робота учениці. Онлайн у телеграм, вотсап, вайбер.
-
in person - личная встреча
-
Доброго дня! Уроки малювання дистанційно. Викладаю онлайн за допомогою телеграм, вотсап, вайбер.
-
Доброго дня! Уроки малювання. На фото робота учениці. Малюємо онлайн за допомогою телеграм, вотсап, вайбер.
-
Там прикол, що сама вакансія на Indeed вже від аутстаф контори (Synechron), і Salary яка там вказана вище, ніж ці “рекрутери” мені намагаються “продати”. Ну і ще питання, куди ті бенефіти з вакансії в процессі загубились? Вигладяє, що вони частину зп собі просто віджимають разом з усіма бенефітами (замість того щоб їм роботодавець платив за найм, як це робиться в нормальних конторах)