(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ні, in review with ircc
-
Беріть якщо дають. Бо можна так рік прошукати і нічого кращого не знайти
-
Підкажіть, будь ласка, чи є якісь вимоги до офера, щоб із ним можна було подаватися на ПР, зокрема як skilled worker? В офері, що прислали, вказана лише позиція (Software Engineer), без перерахунку обовʼязків чи яких-небудь деталей.
-
Доброго вечора. Після двох місяців пошуків чоловіку прислали офер на 120 тис CAD. Підкажіть будь ласка, це нормальний рейт для Software Engineer? Чи є сенс, із досвідом 12+років в українському ІТ, продовжувати шукати далі на більш високий рейт?
-
Будь-який білл по комуналці.
-
Доречі, прислали ще досить смішний travel journal, лист "thanks for choosing Canada" і нагадування записувати дати подорожей (для подачі на громадянство)
-
І ніхто не забороняє шукати далі кращі умови, начебто)
-
Згоден що треба брати ще й цілком норм зп в поточних умовах, для пр в більшості випадків має бути офіс в провінції і не контракт (офер без кінцевої дати), може хтось мене виправить
-
Даже в тир не сходишь толком
-
Можно только хант разрешение, но в Иллинойсе оно дает право только из лука стрелять
-
В Иллинойсе по рабочей визе и вообще по non immigration ничего не купить
-
Подивиться вимоги по Онтаріо провінційній програмі. Наскільки я пам'ятаю, то там є вимога, що ЗП має бути не менше середньої. Середню подивитись на job bank - www.jobbank.gc.ca/marketreport/wages-occupation/5485/ca Перерахувати з ЗП на годину в ЗП на рік можна тут - ca.talent.com/tax-calculator?salary=51.44&from=hour®ion=Ontario Начебто 100к для інженера має бути досить. Для Software Developer 90k
-
Нормальна вилка сіньйор дева в не-фаанг, не-стартап та не-фінтех - я б сказав 120-140, тому можна було б і більше, але це теж непогано, згоден з тим, що "треба брати"
-
В сша уже тоже победил комммунизм ?
-
www.businessinsider.com/judge-strikes-down-elon-musk-tesla-compensation-pay-package-2024-1
-
И секс вечеринки в клубах тоже платные
-
Есть платные же и платные голые вечеринки
-
Я узнавал, когда искал survival job 😁
-
А брать в долг?
-
Продавать секс легально в Канаде. Но покупать - нет
23 Jan 2023, 01:02
420121/642296