(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
www.google.com/maps/@46.5705453,15.6474867,3a,75y,188.96h,77.53t/data=!3m8!1e1!3m6!1sAF1QipMstTO3Y4_qxT6EMQspMTlFiGB7HNJj4j_lj1hR!2e10!3e11!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipMstTO3Y4_qxT6EMQspMTlFiGB7HNJj4j_lj1hR%3Dw203-h100-k-no-pi0-ya297.46365-ro-0-fo100!7i8000!8i4000
-
поняв) прям дуж схожий парк є у Вроцлаві, такий же місток і дерево там само і фонтанчик) То не спитати не міг)
-
З цього чату достатньо отримали.
-
То парк в Маріборі Словенія. Наразі тут сидимо
-
в тебе 2 фотка в профілі на фоні мостику, мостик як ото у Вроцлаві, чи ні?
-
ваще крутяк як дві Любляни або третина Одеси
-
Дякую за відповіді. піду резуме перепишу
-
ну тоді я тобі рекомендую розглянути Галіфакс, 400тис населення, хороший клімат і океан де реально можна купатись
-
Взагалі не люблю великі міста. Я навіть в Київі не був якщо не враховувати шлях до Борисполя.
-
Плюси цього що можна набратись досвіду проходження інтервью, бо 1 інтервью і оффер це велике везіння, я для себе в це не вірю. І ти завджи можеш сказати шо ось мені треба 2-3 тижні і я можу починати роботу у вас і тебе почекають
-
дааа, я сам з таким стикаюсь, але я вирішив казати що вже в Канаді
-
Я це вже розумію. Але в планах ми не раніше лютого з'явимось. Що інщі кажуть так те що з тобою не хочуть розмовляти до поки ти не в Канаді.
-
як на мене якщо тобі не принципово жити в великому місці то Галіфакс кайф, океан в якому можна купатись, там є де вийті погуляти і кафешки і є ІТ
-
Ну до "дзвонити" ще рано. треба вирішити куди їхати щоб ІТ було ближче. а то можна заїхати де олені живуть і інтернет паганий. Коли ковід почайвся і мій проект перевели на партайм тоді мені десь 8-10 разів навіть не написали
-
якщо маєш класний досвід на ПХП то точно знайдеш роботу, але тут треба розуміти що то не за тиждень і можливо не за 1 місяць + зараз починаються свята