(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хз як у інших, у cibc - ніт
-
Відсотки починають капати з моменту стейтменту. Тобто якщо зняти 100$ на початку місяця, а стейтмент 30 числа, відсотки не будуть капати аж до кінця місяця, і можна погасити до кінця місяця. Але є і інший момент, кожен cash advance має 5$ (чи більше) fee. При чому, одного разу я overpaid кредитку на 20$, і потім переказав 20$ назад на рахунок з кредитки, зняли 5$ fee.
-
Всем привет, подскажите пожалуйста на каких сайтах лучше всего искать работу в Канаде? Работает ли тут Линкедин хорошо? Ещё желательно именно remote :3
-
Хоча чоловіки так само можуть займатися прибиранням, але тут теж бачу ці стереотипи
-
У жінок теж є такі роботи: прибирання, догляд і тд
-
З того, що я бачила по групам, то 20-30$ на годину
-
Мене не відпускає думка, шо можна просто так злітати. Типу приймуть біо і заяву, ок. Але видається паспорт також в консульстві під підпис на актах приймання-передачі. І фактично тільки тоді послуга вважається виконаною, не в момент прийняття біо… то чи видадуть той паспорт готовий чи ні - ото питання 🤔
-
Якщо чесно, то тут на будь-яку роботу вилка зп від 17 до 60$, чи ти прибиральник, ІТ, будівництво чи бьюті сіера
-
А в Мексиці не роблять? Було б суттєво дешевше туди злітати, швидше
-
2 рази в Європу туди-назад дорого коштує тому ціна за паспорт який ще й можуть не видати без військового сильно взлітає в небо З іншої сторони закон ще не прийняли і після прийняття він вступить в силу тільки через місяць тому вікно для «зробити і отримати через 3 тижні» все же відкрите