(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
и контрбатарейку фпв не сделаешь
-
фпв на 20км не запустишь
-
А якщо я з Європи буду працювати? Не вийде?
-
Виключно on-site чи можна працювати remote?
-
Xbox за 500 грн! Хочеш? Знаю, що хочеш) Свіженька приставка на 2 контролера чекає на тебе Від тебе - донат від 500 грн, щоб гарантовано взяти участь в розіграші. 👉Для кого збираємо кошти? 33 бригада ЗСУ. Запорізький напрямок. Треба кросовер 4х4. Сума 250к грн Машинку вже знайшли (вона на афіші)- залишилося встигнути зібрати необхідну суму, щоб її не забрали. 👉Хто збирає? Збираємо разом з Artur Kolesnyk Суму розбиваємо на двох. Моя частка 125к грн. Частка Артура 125к грн На виході: Дві банки = 250к грн = Одна щаслива бригада. 👉На скількі терміново? Хлопці ще з січня просили Артура посприяти купівлі авто. Ми ставимо збір на 7 днів - до 13 лютого. 👉Подробиці участі в розіграші: Донат в 500 грн = 1 шанс на перемогу Донат в 1500 грн = 3 шанси на перемогу донат в 1780 грн = 3 шанси на перемогу Донат в 10 грн = безмежна подяка від нас за підтримку та участь! ❗️❗️❗️ОБОВ'ЯЗКОВО залишайте своє призвіще та номер телефону в коментарі платежу. ❗️❗️❗️Донати без імені та номеру телефону участь в розіграші НЕ БЕРУТЬ. 👉Куди гроші? Сюди send.monobank.ua/jar/22r3MEXbcT В розіграші беруть участь донати на обидві банки (моя та Артура). Вони будуть об'єднані в один документ. Розіграш відбудеться 15 лютого о 13:00 в моєму та Артура інстаграмі.
-
З ФПВ такого немає, але знову ж таки, вони просто виконують різні задачі, і оцінити, що важливіше, складно, оскільки задачі різні
-
всё ещё не сделаешь контрбатарейку с фпв
-
так, але як пристрілявся - точність збільшується гарантовано
-
Хоча дуже сильно залежить від умов, але субʼєктивне відчуття військових, що більшість не потрапляють / недолітають