(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та я сам винен що повірив що війни не буде. Я хотів у це вірити. Більше того я сподівався що якщо війна і буде то десь на бомбасі. Насправді я так реагую бо в якомусь сенсі вважаю себе зрадником тому що поїхав. Я розумію що мої повідомлення виглядають як виправдання дій росії, але ні, просто невдалий контекст, я їх дії не виправдовую та іноді можу казати в Канаді "путін підорас" коли проходжу повз російськомовних. Просто нещодавно подивився інтерв'ю з полоненим та там булі ті самі тези як у фільмах які крутили в моєму дитинстві по телевізору. Це ті фільми де давали одному тристволку іншому патрони а третій все це підбирав та стріляв. Вибачте якщо Вас це тригернуло.
-
Зрадник Зе із хворими очима, З поглядом не дуже вже ясним, Самолюбство і душа ранима, Це обличчя нам бридке усім. Третій рік вже Україна гине Від Донбасу і до міста Львів, Через малороса і вражину, До війни вже Зе її довів. Із росії всю орду криваву, Друг усім він ФСБ працівникам, Кликав їх і їм здавав державу, Дружбу з ворогом нав'язуючи нам Не дивіться ви на Зелю, діти, І не слухайте ви, що він бубонить, Бо не дасть вам в Україні жити, Здасть усіх Кремлю щоб догодить
-
І местники
-
Просто давайте скажемо чесно. Я не підтримую те що зробив Зеленський тому я зрадник. За це я готовий бути зрадником. Але не треба говорити що я підтримую чи виправдовую дії русні. Я розумію що призвело до того що вони по своїх трупах лізуть в чужу країну вмирати та вважають що це честь та свята справа. І це мене шокує. Але ні про яку підтримку і речі не було.
-
За окошком снег и град Снова путин кинематограф виноват
-
Все, більш ніхто нам брехати не буде 🎊
-
⚡️В зв‘язку з настанням зимових холодів, Микола Парасюк зі Львова не витримав, взяв зброю в руки та прогнав геть бандита Зеленського Тепер його дитина в теплі, а світло не вимикають 3й день. #будьякмикола Smak
-
Щось Ви взагалі викривляєте мої слова. Я лише кажу що підтримка війни це довготривалий процесс пропаганди. І будь яка людина в тому інформаційному полі вважає себе правою. Але це не є виправдовуванням тому що коїться. Я лише шокований тим як звичайні фільмі сформували таку кількість людей готових вбивати за ідею. Читати про це в книжках та бачити вживу це різні речі.
-
Та зовсім ні. Я навіть вже не сперечаюсь . Влад каже що русня на тому ж рівні що і він, але чомусь його ображає що я з цим погоджуюсь 🤷🏻♀️