(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, комусь вдалось врятуватись. Сховатись і вижити. Хтось зміг під час евакуації, коли вже був зроблений коридор
-
От якби якби А якщо А якщо може Якби якщо....😂😂😂👌
-
Это был щит Украины, который выиграл время для всей центральной и много сил отнял у противника
-
Ну оголосили б Люди вийшли - їх би розстріляли.
-
Є різниця між таємницею та брехнею. Наприклад Буданов в інтерв'ю каже "я не можу Вам зараз це розповісти". А от якби він казав: "Вільний народе, вільної країни, завтра буде перемога, вірте в ЗСУ, ми ж ніколи Вам не брехали!" Я розумію Вашу позицію, але буквально неможливо вірити в те що кажуть політики після того як вони брешуть взагалі без перерви. Та і Канада з США не кращі. Вихід лише один – вірити в себе, аналізувати і як правильно помітили – думати своєю головою. Але я кажу чесно – я йому вірив, бо голосував за нього. Я повірив цьому Володі який "я ж нє лох", "я нікаму нічево не должєн" та інші питання. Бо він казав те що я хотів почути, бо вони слухали IT кластер і не душили налогами, дійшли до згоди. Так вони ділетанти, але виглядали чесними і відкритими. Допоки не заявили: "ми все знали, але просто не хотіли панікі". Ну я тут собі відповідаю: "Я ж нє лох." Правда жорстока: люди це ресурс для держави, влада діє в інтересах держави (не плутайте з інтересами народу), тому коли у них вибір держава чи люди, вони обирають державу. Коли в мене вибір держава чи життя – я обираю життя. Ніяких образ, просто оппікся та змінив думку назавжди)
-
Куди і як евакуйовувати ? Оголосити для галочки ?
-
Місто майже за день окружили Тато подруги зранку поїхав на роботу з передмістя в Маріуполь і вже не зміг повернутись в день.
-
дальше везде расия
-
Ну так до чого тоді були питання про те що зрада , влада не евакуювала ?
-
те кто был ближе в выезду - ездили через балку, кое как выезжали, там потом 33 удовольствия по рассказам, так как на блок посту Мангуша дырявые были
-
Вопрос 3: куда делся мер? Уехал с греками, но это другая история.
-
Вопрос 1: куда выпускать людей, если всё заминировано? Подорваться? Вопрос 2: где гарантия от другой стороны, что никого не бахнут?