(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ось ця штука правильно працює? можна вірити? turbotax.intuit.ca/tax-resources/canada-income-tax-calculator.jsp
-
і чи страховка віднімається від грос чи нет суми?
-
а якщо самому платити скільки страховка тягне?
-
Два стула і на обох не «пики точеные» Не дасть інтервʼю - скажуть вони якісь дикуни з амазонки а нормальні люди йдуть на розмови і нормально відповідають на питання не вийобуючись що всі винні Дасть інтервʼю - будуть порівнювати з путіним і чиї аргументи будуть більш переконливі то люди стануть на його сторону(потенційно)
-
Для порівняння в Канаді я вчора заповнила онлайн запит на ліки - такі що маму в Україні кожного разу просять йти до сімейного ніжками, лікар задав follow-up question, відіслав рецепт в мою аптеку біля будинку та я забрала того ж дня🤷♀️ Лікар навіть не є моїм сімейним. Я розумію, що воно не одразу облаштовується, але згодом тут можна жити зручно
-
бо пропонують котракт на 70кад в годину, порахував з податками то наче норм, але чи є якісь витрати які я можу випускати з виду?
-
по идее деньги просто
-
тыжпрограммист, берешь arduino и по мануалу и готовому коду из интернета делаешь эмулятор мыши))
-
А хто може сказати чи на контракті зазвичай компенсують мед страховку чи голі гроші без нічого?
-
потому хз
-
Да, могут, но я с таким не сталкивался просто
-
тільки потім дійшло