(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну от в нас від IWSO саме граматика, і потім усі матеріали надають.
-
Я записалася випадково)) Йшла до World Skills (потім з'ясувалося, що вони тільки онлайн працюють), а з ліфту вийшла на поверсі IWSO. То мені там запропонували усі можливі курси (загалом вони мені не треба, але канадський сертифікат то є добре) та ще безкоштовний переклад документів для мене та чоловіка. Про всяк випадок запитала за французьку - сказали, що є розмовний клуб. Але це дійсно більше на повноцінне заняття схоже, бо є викладач, який усе пояснює.
-
До речі, вона радила волонтерство поки немає роботи, бо цей досвід прирівнюється до канадського робочого. Але в мене 39+ тижнів вагітності)) Я трохи маломобільна зараз.
-
Якщо підете особисто, питайте Ліну. Вона дуже відповідальна, старається допомогти з усім, і таке враження, що піклується про всі мої справи більше за мене ❤️
-
Видел. Но хуже наверно только галифакс
-
То ж так, відсіюють. І навіть коли я сказав "I'm willing to relocate" мені відповіли "We do not pay for relocation.". То ж мені ще довелося вмовляти HR, що я можу і сам переїхати. Це випадок, коли HR відповіли. Але ж більшість просто не відповідає. То ж скільки з них викинуть резюме через іншу провінцію - невідомо.
-
Где в Альберте искать работу? На indeed 30 вакансий
-
нашёл в чате людей, кто за деньги слоты ищет в консульстве. Из минусов, то нужно логиниться через сессию дии через них, чтобы они поймали сессию и могли потом использовать, чтобы слоты поймать. Какие риски?) Со стороны айти решение звучит как разумное, но не смотрел детально запросы, чтобы понять, какие данные там утекают.